COTTAGE REVIEWS

Read cottage reviews by our previous customers here

It was a fantastic experience. The cottage was both cosy and comfortable. It exceeded our already high expectations. The landlord and landlady did their best to tend to our every needs. It was a welcome surprise to enjoy a fully equipped kitchen too.

Uusi Mökki cottage, Outokumpu, Lakeland

Fabrice, Austria

Kaiken kaikkiaan hiihtolomamme oli onnistunut. Ja mökki edelleen palvelee kaikin tavoin sijainniltaan ja kooltaan upeasti.

Mökissä oli uusi sohva ja siinä oli mukava ilta istuskella.

Metser cabin, Pyhä, Lapland

Salome, Finland

Lomamme oli virkistävä ja onnistunut. Hillan sijainti on todella hyvä. Mitkä maisemat! Näin korona-aikana erillisen mökin sijainti vähän kauempana rinteiden ruuhkasta osoittautui vieläkin tärkeämmäksi. Itse mökistä sitten. Hilla oli mukavan tilava. Huoneet olivat lämpimiä. Alakerrassa oli kyllä vetoisuutta ison ikkunan lähellä. Ruokailuvälineitä oli riittävästi. Kaikki laitteet toimivat. Oletin, että jätteille olisi ollut erilliset lajitteluastiat ulkosalla, mutta näin ei ollutkaan vaikka etukäteisohjeissa niin mainittiin. Roska-astia oli kuitenkin mukavan lähellä ja riittävän kokoinen. Kuusamon seutu ja erityisesti Hilla jättivät lähtemättömän vaikutuksen. Tyttäreni perheeseen se vaikutti siten, että alkavat ensi kertaa säästää. Ja nimenomaan seuraavaa reissua varten. Puolukka-mökkiä tähyilimme vähän sillä silmällä 😊

Hilla cabin, Ruka & Kuusamo, Lapland

Sirpa, Finland

Mökillä kaikki sujui hyvin.

Dasher cabin, Ylläs, Lapland

Eveliina, Finland

Olimme loma-asuntoomme todella tyytyväisiä. Kahdelle aikuiselle ja kahdelle pikkulapselle mökki oli erinomainen! Hyvin varustelu keittiö, jossa padat ja pannut, leipomisvälineet yms. käytettävissä. Parvella oli hyvin tilaa nukkua koko porukalla. Lapsille leluja ja askarteluvälineitä. Turvalliset raput parvelle. Alakerran makuuhuonetta käytimme lähinnä ulkovaate- ja retkitavarasäilytykseen. Kuivauskaappi, takka, pyykinpesukone plussaa! Erinomainen suoksienhuoltovarasto, jossa myös liukurit, pulkat ja lapiot lasten pihaleikkejä varten.

Äkäsmutka A cabin, Ylläs, Lapland

Elina, Finland

It is very nice experience through your service and I will definitely try next time!

Villa Tervaleppä cabin, Heinola, Southern Finland

Leo, Finland

Todella mukava loma oli vaikka lyhyt aika oltiinkin. Mökki oli todella siisti ja hieno. Hyvin mahdollista että tulisimme uudestaan. Seuraavaksi ehkä kesä aikaan. Mukavaa oli oma rauha ja kaunis ympäristö.

Villa Vahtivuori cottage, Rantasalmi, Lakeland

Linda, Finland

Vietimme juuri ihanan talvilomaviikon Levillä ja nyt nokka osoittaa kohti Espoota. Koko meidän porukalta terveiset, että mökki oli aivan ihana ja tarjosi lomalle mahtavat puitteet. Toivottavasti pääsemme ensi vuonna uudestaan! ☺️

Jahtimiehentie 9 cabin, Levi, Lapland

Erika, Finland