COTTAGE REVIEWS

Read cottage reviews by our previous customers here

Olimme Kiteellä Koivunotko-mökissä 11.-18.7. Mökki vastasi kuvausta ja oli siisti ja toimiva. Järvi oli kirkasvetinen ja puhdas. Laituri kaipaisi uutta lautaa ja sisällä olisi hyvä ollut pyykinkuivausteline. Lomamme oli kaikin puolin onnistunut.

Koivunotko, Kitee, Lakeland

Helen and Ville, Finland

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun vuokrasin Suomessa lomamökkiä, yleensä olisimme reissanneet viikon ulkomaan kohteessa kesälomalla, mutta koronan vuoksi päädyimme kotimaan lomailuun. Villa Ebban lomamme oli todella onnistunut, mökin omistajat olivat hyvin ystävällisiä ja avuliaita ja Taina kävikin toivottamassa meidät tervetulleeksi ja opasti drop altaan käytössä. Saimme myös hyvät pyöräilyreittiohjeet Tainalta, joten pääsimme tutustumaan pyöräillen läheiseen Päijänteen kansallispuistoon. Onneksemme myös säät suosivat ja vain yhtenä päivänä jouduimme pitämään sadetta sisätiloissa. Mökki oli todella siisti, mökin varusteet olivat sopivat lomailuun ja kesäterassi oli upea lisä. Voin lämpimästi suositella tätä mökkiä myös muille ja varmasti palaan samaan mökkiin lomailemaan myös toiste.

Villa Ebba, Sysmä, Southern Finland

Outi, Finland

Kiitos, mökki oli erittäin viihtyisä ja suosittelemme lämpimästi kohdetta myös muille lomailijoille.

Pihamökki, Outukumpu, Lakeland

Annukka, Finland

Luksusmökki rauhallisella paikalla. Kilpisjärven kasvanut turismi ei häiritse täällä. Mökki on oikein tilava ja avara. Plussaa että on pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Sekä ison terassin kaasugrilli! Varaukset ja kaikki asiointi on toiminut Suomen Mökkivuokraamon kanssa loistavasti, jopa tänä poikkeus-aikana joka tänä keväänä oli. Suomen kielisiä kanavia ei löytynyt tänäkään vuonna telkkarista, mutta kun on oma läppäri mukana mistä uutiset katsoa niin kuka sitä telkkaria lomallaan kaipaakaan! Kiitoksia välittäjille ja mökin omistajille! Vietimme taas ikimuistoisen loman täällä!

Maja Aurora cabin, Kilpisjärvi, Lapland

Katja ja Tero, Finland

The cottage stay at Kilpikonna was our first experience at a Finnish cottage, it was absolutely idyllic! To be honest, for the money we considered staying at a 4-star hotel with buffet instead, but were glad we tried the cottage. The location was genius, nestled within a secluded forest right next to the lake.  Such privacy and silence surrounded by nature is such luxury! We barbecued, fished, steamed our bodies in the sauna, swam and boated in the lake, and overall just enjoyed being surrounded by natural beauty. The owner was very hospital and made check-in a breeze with a simple code unlock.  After arrival, he showed off all the eco-friendly features of the cottage, and gave plenty of local tips. We did pack quite a bit but found many items already available in the cottage.  A tad pricey given that it’s “just a cottage”, but would definitely do again!

Kilpikonna, Mikkeli, Lakeland

Henrick, Finland

Mökki oli siisti ja oikein hyvässä kunnossa ja sieltä löytyi kaikki mitä mökkeilyssä voisi tarvita. Alue oli rauhallinen ja oma ranta ihan huippujuttu. Isäntäväki opasti alussa ystävällisesti mitä löytyy mistäkin ja kertoivat olevansa apuna, mikäli jotain tarvitaan. Kaikin puolin onnistunut ja rentouttava lomakokemus. Kaiken lisäksi säät suosivat, joten ei olisi paremmin voinut mennä meidän osaltamme. Kiitos kovasti!

Loma-Pälsilä, Kuhmoinen, Southern Finland

Carita, Finland

Sijainti ja sauna olivat hyvät. Saunassa löylyt oli lempeät ja pehmeät. Muuten mökki on aika pimeä sisältä. Piha voisi olla viihtyisämpi (esim. kukkaistutuksia), terassi hieman epäsiisti (hämähäkin verkkoja). Grillipaikka vaatimaton – tällä hinnalla palveluun voisi kuulua kaasugrilli.

Loma-Pälsilä, Kuhmoinen, Southern Finland

Jaakko and Svetlana, Finland

Loma oli erittäin onnistunut. Vuokraisäntä on erittäin ystävällinen ja avulias. Mökki oli erittäin siisti ja viihtyisä.

Pihamökki, Outukumpu, Lakeland

Satu, Finland